Guddarps IF mötte Forsheda IF på Kämpevallen i Guddarp i sin premiär. Matchen slutade dock inte som man önskat då bortalaget vann drabbningen med 3-2 (2-0).

Guddarps IF har haft en försäsong som kantats av mycket frånvaro av olika anledningar. Premiärmotståndaren Forsheda IF är dock ett lag man hoppas kunna ha bakom sig i tabellen när säsongen är över. Men i dagens match var det FIF som tog alla poängen.

ANNONS

-Vi kommer inte riktigt upp i nivå i första halvleken. Vi har mycket boll men hade problem i sista tredjedelen. Vi kommer också till för få avslut, då Forsheda backade hem och gjorde det trångt för oss, berättar GIF:s tränare Daniel Nilsson.

-De två första målen tillkom på nästan identiska kontringar där vi tappar bollen lite väl enkelt.

Dessa två mål var de enda som föll i den första halvleken, som alltså slutade 0-2.

-Vi höjer oss rejält spelmässigt i andra halvlek, men tyvärr så räcker det inte riktigt för att få med oss poäng. Forsheda har knappt en målchans under de avslutande 45 minuterna, men gör ändå 3-1 i 90:e minuten efter en individuell prestation.

Alla kan lite bättre och det krävs redan i nästa omgång då vi ska till Växjö för möte med Rejban, avslutar Daniel, som för övrigt själv fick agera spelare i matchen.

Guddarps IF – Forsheda IF 2-3 (0-2)
0-1 (21)
0-2 (24)
1-2 (63) Gustav Krafth
1-3 (90)
2-3 (93) Självmål

ANNONS