Med runt ett par månader kvar till seriestart har några av de lokala lagen börjat köra igång sitt träningsmatchande. Här har ni lördagens resultat.

Markaryds IF – IFK Osby 3-2 (1-0)
1-0 Liridon Bajgora
2-1 Erik Testino
3-1 Erik Testino

MIF inledde träningsspelandet redan förra helgen då man slog tillbaka Division 4-laget IF Leikin med klara 4-0. Idag kom motståndet från samma division och bestod av IFK Osby, som åkte ur trean förra säsongen.

ANNONS

MIF har alltså inlett försäsongen med två raka segrar, och nämnas kan att Erik Testino blivit tvåmålsskytt i bägge matcherna.

Moheda IF – Liatorp/Eneryda IF 0-1 (0-0)
0-1 Anton Nilsson

LEIF inledde sitt träningsmatchande med att ta en minirevansch på Moheda. Dagens motståndare vann ju nämligen Division 5 Södra före just LEIF i höstas och kommer därmed att möta Strömsnäsbruk, Ljungby, Lagan och Guddarp i Division 4 under den kommande säsongen.

Premiärmålskytt för LEIF var, inte helt oväntat, Anton Nilsson.

Gnosjö IF – Strömsnäsbruks IF 8-0 (4-0)

Nyblivna Division 4-laget Strömsnäsbruks IF fick en riktigt tuff första träningsmatch. Division 3-laget Gnosjö IF stod till synes för en riktig kölhalning och vann med 8-0. SIF får komma igen mot lite mer överkomligt motstånd framöver.

ANNONS