Kånna IF har till synes legat lågt under frimånaden. Men bakom kulisserna har det hänt saker, och nu har man presenterat hela tretton nya namn.

Kånna IF har lockat till sig flera nya spelare inför 2019 års säsong. Ludvig Rosenlindh Svensson och Hampus Karlsson (Guddarps IF), Sefa Bislimi (Ljungby IF),  Liban Tahlil Hashi (Ryssby IF),  Admir Talic (Angelstads IF), Alexandru Diculescu (Lagans AIK), Saudin Ademovic (Slätmons BK), Alin Serben (CFR Simeria, Rumänien) samt Ludvig Andersson, Egzon Veseli, Halit Veseli, Adam Dietrich och Orlando Canda (comeback) ska representera klubben framöver.

ANNONS

KIF:s nya tränare, Namir Nukic, känner sig nöjd med sina nyförvärv:

-Jag tycker det är kul att så många duktiga killar valt spel i Kånna IF. Vi har fått in en skön blandning av äldre rutinerade samt lite yngre taggade spelare med mycket energi. Målet hittills har varit kemin och moralen i laget och det börjar se riktigt bra ut på träningarna. Ett plus är ju att många spelat ihop i KIF tidigare. Det kommer bli ett roligt år som med rätt inställning också kan bli riktigt bra, säger han till Sunnerbofotbollen.