Markaryds IF fortsätter bygga sin trupp inför kommande säsong. I slutet av förra veckan gjorde man klart med ytterligare ett nyförvärv.

Markaryds IF:s senaste nyförvärv är backen Fredrik Sedin som närmast ansluter från Ekets GOIF. Han startade karriären i Kulltorps GOIF, och har däremellan bland annat samlat på sig rutin från åtta säsonger i Division 3-4. Under den tiden har klubbadresserna varit Gnosjö IF, Gislaveds IS samt Värnamo Södra FF. Nu ska han alltså hjälpa MIF i klubbens comebacksäsong i Division 3.

ANNONS

Vad har du fått för intryck av MIF hittills?
-Att det verkar vara en seriös klubb som vet vad de vill. En ledarstab och styrelse som direkt visar att det finns vilja och engagemang för klubben. Laget i sig verkar ha riktigt bra sammanhållning och spelarna är väldigt individuellt skickliga, vilket också visar sig i tempot på träningarna, kommenterar Fredrik för Sunnerbofotbollen.

Vad hoppas du kunna bidra med till laget?
-Jag kommer att bidra med mitt fysiska spel, min snabbhet och att alltid pusha lagkamraterna. Och även en riktig vinnarskalle.

Vad tror du vi kan förvänta oss av MIF 2019?
-Ett tekniskt lirande lag som levererar rolig fotboll, avrundar han.