För en dryg vecka sedan presenterades nyheten att Adnan Velic byter Ljungby IF mot Lagans AIK till 2019. Idag står det klart att det är utjämnat i övergångar klubbarna emellan. Detta då Dino Obradovac återvänder till LIF efter två säsonger i LAIK.

Dino Obradovac lämnade Ljungby IF inför säsongen 2017 till förmån för Lagans AIK. Nu går han alltså motsatt väg och kommer 2019 åter representera moderklubben.

ANNONS

-Jag har tränat honom runt tio säsonger sammanlagt och det är en riktigt bra grabb. Han kan spela på flera olika positioner och ger alltid 100% på både träning och match, säger LIF:s tränare Samir Hodzic.

Dino själv är också glad över att återvända till LIF:

-Ja, det känns riktigt bra att vara tillbaka med tanke på att detta är min riktiga hemmaplan, säger han.

Varför valde du att återvända inför nästa säsong?
-Jag vill vara med och bidra till en bra säsong och förhoppningsvis hjälpa laget till en positiv flytt i seriesystemet. Jag har också saknat klubben och det kommer ge mig mer motivation att vara tillbaka. Men jag vill även passa på att tacka Lagans AIK för två bra år i föreningen.

Vad tror du vi kan förvänta oss av LIF 2019?
-Med tanke på vad sportgruppen har gjort och kommer att göra i fortsättningen så tror jag att 2019 kommer vara vårt år. Ni kan förvänta er en bra och bred trupp med talangfulla spelare samt en grupp med en stark vilja att lyckas.

 

ANNONS