Lagans AIK har presenterat det första nyförvärvet inför nästa säsong. Adnan ”Ado” Velic ansluter, och han gör det från grannen och seriekonkurrenten Ljungby IF.

Lagans AIK:s första nyförvärv inför säsongen 2019 är alltså Adnan Velic, som väljer att lämna Ljungby IF till förmån för en en derbyrival. Då Adnan också har Ljungby IF som moderklubb kan övergången säkert få vissa att höja på ögonbrynen. Men anledningen håller ”Ado” för sig själv.

ANNONS

-Det räcker att jag vet vad det beror på att jag gör övergången. Lagan har visat intresse och vi har haft kontakt ett tag nu. Det har känts bra efter de dialoger vi haft och jag tycker det är en bra klubb. De verkar vara måna om sina spelare och jag har även fått ett riktigt fint bemötande av alla spelare. Det känns väldigt bra, förklarar han.

Man måste ändå fråga hur det kommer bli att möta Ljungby IF?
-Det kommer att bli mycket känslor att möta LIF. Det är ju min moderklubb och jag har vänner där. Dessutom är farsan med i tränarstaben, så för någon av oss kommer det bli jobbigt vid middagsbordet, haha. Men nu är jag klar för Lagans AIK och jag kommer göra allt för att vinna varje match för min klubb. Och LIF får se upp för bicycletan de fick uppleva i Värnamo, haha.

Och vad tror du om säsongen 2019?
-Jag tror det kommer bli en tuff säsong med många bra lag. Men med ny tränare och lite nya spelare på gång så är känslan att det kommer bli en rolig säsong med många vinster, säger ”Ado” avslutningsvis.