Råstorp/Timsfors IF har klart med tränare inför nästa säsong. Kent Persson fortsätter och går därmed in på sin, totalt sett, åttonde säsong som tränare i föreningen.

Råstorp/Timsfors IF slutade på en fjärdeplats i årets Division 6 Ljungby. Trots en stark säsongsavslutning med 13 poäng på de fem avslutande matcherna var man i slutändan tre poäng efter Virestads IF, som knep den sista kvalplatsen. Förberedelserna inför nästa säsong är dock redan i full gång, och det är klart att Kent Persson fortsätter som tränare i föreningen.

ANNONS

-Ja, jag ska vara kvar som tränare även kommande säsong, och utöver mig fortsätter även Jimmy Jonasson som lagledare. Detta blir mitt sjätte raka tränarår i föreningen, och räknar man in min förra sejour går jag in på mitt åttonde år, berättar Kent.

Mellan sina två sejourer i R/T har han också hunnit med två år i Kornhult/Hishult.

Med sina 32 inspelade poäng på 18 matcher gjorde R/T sin bästa säsong sedan 2015, då man föll i kvalet till Division 5 mot GoIF Ling med absolut minsta möjliga marginal. Men laget ville ha ut ännu mer av årets säsong.

-Ja, vi är lite besvikna på att vi inte nådde en kvalplats. Vi fick in en del bra nyförvärv vid sommaruppehållet som stärkte truppen ordentligt. Men det ser väldigt positivt ut inför kommande säsong, även om man aldrig vet vad som händer under frimånaden. Vi känner dock att vi har fått in rätt spelare som tillför mycket både på och utanför plan, avslutar Kent.

Vi önskar Råstorp/Timsfors IF lycka till med förberedelserna inför 2019, och får säkerligen anledning att återkomma med fler rapporter framöver.

ANNONS